Gašpar Gašpar Mišič

PRVI MOŽ LUKE KOPER

Kdo je oseba, o kateri so bili v zadnjih tednih napisani številni komentarji in o kateri so mediji ustvarjali dokaj negativno sliko? Bo Gašpar Gašpar Mišič zmogel nalogo, ki si jo je zadal?

Kratek numerološki pogled o njemu pove tole:

GAŠPAR = 18! = 9

GAŠPAR = 18! = 9

MIŠIČ = 12! = 3

GENETIKA = 21 = 3

MATRICA 24. 7. 1966 = 26! = 8!

VIZIJA = 11! = 2

V Gašpar je vibracija, ki mu prinaša moč, pogum, vztrajnost in avtoriteto. Prinaša mu tudi sposobnost organizacije, zaradi nje je resnicoljuben in prezira laž ter ljudi, ki ne držijo besede. Zaradi vibracije števila 18 se lahko znajde v navzkrižnem ognju, zaradi česar se najverjetneje potem znajde tudi na sodišču. Rojen je za vodstveni položaj, zna ukazovati in ustvarjati red, zna pa se tudi ljudem zameriti in tako množiti svoje sovražnike. Izredno je ponosen, želi zmagovati, se boriti, zato lahke, enostavne naloge niso zanj. Je strokoven in natančen pri delu, ki ga dela, dela pa lahko le tisto, na kar se spozna in dela lahko le s sodelavci, s katerimi se 100 % strinja in ujame ter kateri mu govorijo resnico.

Dvanajstica mu prinaša visoke ambicije. Zaradi te vibracije je že od nekdaj želel postati pomemben mož, vseskozi je dobro vedel, da je sposoben velikih dosežkov, a velike stvari lahko naredi le, če je zadovoljen v okviru svoje družine. Ravno čustva so tista, ki ga lahko izdajo, saj so njegove misli veliko časa pri njegovih domačih. Oni so tisti, ki so zanj najpomembnejši in če so z njim zadovoljni in če nimajo problemov, potem je tudi sam zadovoljen ter brezskrben. V kolikor pa kateremu izmed njegovih dragih nekaj ne gre, če je kdo bolan ali v kakšnih drugih težavah, se tudi njemu podira svet. Takrat ne more ničesar narediti, saj ga skrbi in strahovi blokirajo. Samo srečen lahko naredi velike stvari, nesrečen pa lahko pripelje v svoje življenje še več nesreč.

Nesreče pa se mu lahko dogajajo tudi zaradi datuma njegovega rojstva, saj je nesrečna vibracija števila 26 tista, ki mu bo povzročila finančne težave. Njemu ni problem zaslužiti veliko denarja, a tudi veliko denarja lahko kar naenkrat izpuhti. Ponavadi so ljudje s to vibracijo vsaj enkrat v življenju doživeli bankrot. Dokler oseba te informacije ne razume in ne sprejme, živi svojo »osmico«, ki se ukvarja preveč z materialnimi stvarmi, na duhovne zakonitosti pa pozablja. Zaradi te vibracije se je v življenju znašel, zaradi česar so mu mnogi nevoščljivi, zaradi te vibracije lahko zlahka tudi posodi denar, če pa ga bo dobil nazaj, je pa že druga zgodba. To je tudi največja težava pri poslovnih zadevah. Dan njegovega rojstva mu daje program pridobivanja materialnih dobrin, daje mu čut za estetiko in umetnost ter željo po ljubezni.

Njegova vizija pa je v slabi vibraciji števila 11, zato ima vedno pripravljen rezervni načrt. Zanima ga več področij, šel bi sem in tja, delal bi to in ono, tukaj se vidi, da v njem ni stalnosti in zato bi si moral jasno začrtati svojo pot, da ga vetrovi ne odnesejo na odprto morje.

Objavljeno 8. 9. 2013

Comments are closed.