Alenka Bratušek

ALI ALENKA BRATUŠEK SPREJEMA ZA SLOVENIJO PRAVE ODLOČITVE?

Prva ženska predsednica vlade v naši državi še ni bila analizirana na moji spletni strani, zato sem jo v tem tednu vzela pod drobnogled.

ALENKA = 17! = 8!

BRATUŠEK = 25 = 7

GENETIKA = 8 + 7 = 15 = 6

MATRICA 31. 3. 1970 = 24 = 6

VIZIJA 12! = 3

To, da noben politik z vibracijo števila 8 ni primeren za našo državo (ki je vibracija števila 5), sem že pisala, a kaj, ko ravno te ljudi politika tako zelo privlači. Naj bo z leve ali desne, ženska ali moški, to je popolnoma vseeno, vsakdo, ki ima v sebi energijo osmice, je naši državi škodljiv. Ni čudno, da smo se znašli tu, kjer smo. O tem si preberite več tukaj.

V Alenki je vibracija števila 8, kar je vibracija materialnih, zemeljskih stvari, je energija politike, odvetništva in ekonomistov. V priimku Bratušek pa je energija, ki jo usmerja v tisti drugi pol njene osmice, v duhovno sfero, v poslušanje notranjega glasu. Dokler tega glasu ne bo slišala, bo delovala povsem na način, »če nečesa ne vidim in se ga ne morem dotakniti, potem to zame ne obstaja«. Kako pa vemo, da še ne živi svoje sedmice? Če bi jo, ne bi bila v politiki. Želimo pa si le lahko, da tudi njej ne bo sedmica, tako kot mnogim drugim, zameglila pogleda na realno situacijo.

Zaradi osmice je trda, hladna in usmerjena v materialni svet. Genetika in matrica jo usmerjata v svet lepote, vendar jo dan rojstva (31) dela čudaško, drugačno, zato se ne obremenjuje s tem, kaj si drugi mislijo o njej. Njeni šestici jo usmerjata tudi v denarne posle, vseskozi ji govorita, da je ona tista, ki mora prejemati in ne toliko dajati. Rada bi bila lepa in občudovana, nato pa jo njena štirica prepriča v napačne poteze. Naj bodo te glede oblačenja, frizure ali pa glede državnih poslov. Razdor med šestico in štirico je v njej tisti, ki bo slej ko prej privedel do razdiralnih odločitev. Odloča se hitro in nagonsko in, ker o pomembnih stvareh ne premisli, se njena notranja konfliktnost kaže navzven. Tudi njena hladna predstava je dejansko hladna in ne vsebuje pozitivnih čustev. Res je, da so čustva na splošno v glavnem negativna, toda nekaj topline v glasu, v obnašanju ji ne bi škodovalo. Koliko pa je v njej jeze in strahu, o čemer govorijo njene vibracije, bomo tako kmalu čutili državljani Slovenije. Čuti se njeno nerazumevanje naroda, nikakor ne vidi dejanske situacije, v kateri smo.

Posebno poglavje pa je njena vizija, ki kaže na visoko mero ambicioznosti, izpostavljanja in čustvene nestabilnosti. Tudi, ko želi neko idejo dobro predstaviti, to zveni iz njenih ust drugače, kot si je zamislila in potem požanje neodobravanje. Pri svojem delu ima pred očmi vedno svojo družino in si predstavlja, kaj si oni mislijo o tem, kar dela. Bolj ko bodo nanjo ponosni in jo imeli radi, bolj bo pozitivno naravnana in bolj ko ji bodo doma očitali, da je premalo z njimi, slabše bodo njene državniške odločitve.

Sicer pa tako že sam odnos nje in Slovenije vibrira v številu 11, ki prinaša razdore in slabe odnose zaradi trmoglavljenja.  (Alenka Bratušek 6 + Slovenija 5 = 11! = 2).

V razmislek pa naj bo tale misel modrega Konfucija: “Ko v državi vlada red, je sramota biti reven. Ko v državi vlada kaos, je sramota biti bogat.”

Objavljeno 18. 8. 2013

Comments are closed.