Papež Frančišek dela red v slovenski Cerkvi

Numerologija o papežu ter cerkvenih dostojanstvenikih

V tem tednu je slovensko rimskokatoliško cerkev razburkala odločitev papeža Frančiška, da se morata od svojih funkcij posloviti dva slovenska nadškofa: Anton Stres in Marjan Turnšek. Na tej strani se ne ukvarjam s političnimi vprašanji (kamor spada tudi RKC), zato bom naredila kratke numerološke analize aktualnega papeža in dveh najnovejših upokojencev. Izrazili ste željo po analizi papeža Frančiška, sama pa sem dodala osvetlitev dejstva, zakaj se nekdo ne sme ukvarjati s finančno energijo.

PAPA FRANCISCO = 18! + 33 = 9 + 6 = 15 = 6

Sedanji revolucionarni papež, ki se je zaradi skromnosti priljubil tudi nevernikom, ima naziv Papa Francisco šele od marca letos, zato te nove vibracije še ne bi delovale, toda po zakonu privlačnosti se vedno odločamo za tisto, kar nam je enako in tako ni čudno, da si je papež nadel to ime z vibracijo števila 33, saj je ta vibracija že bila v njegovem priimku. Njegovo rojstno ime je:

JORGE MARIO BERGOGLIO = 18! + 15 + 33 = 9 + 6 + 6 = 21 = 3

RODIL SE JE: 17. 12. 1936 = 21 = 3

Torej, vibracija (Francisco) 33 je bila že do sedaj v priimku Bergoglio. Tudi vibracija števila 18 iz Jorge se sedaj ponavlja v nazivu papa (papež), iz česar se vidi njegova odločnost in sposobnost organizacije tako velike institucije, kot je RKC. To je vibracija generalov, oseb, ki zmorejo udariti po mizi in izdati ukaze. Njegovi šestici (33 in 15) sta tisti, ki sta všečni, saj papeža naredita priljubljenega, nežnega in zaradi njih ljudi kar privabi v svojo bližino. Njegova 21ka se tudi ponovi v genetiki in matrici, kar pomeni, da ima visoko moralni občutek za družino, da spoštuje starše in da je religiozen. 18ka mu daje občutek pravičnosti in dokler ne razišče dejstev, o njih ne govori. Dan rojstva je 17 (8), zato ima tudi občutek za materialni svet, za denar in vse, kar je zemeljskega, je prizemljen in zato stvaren. Prav ta dan kaže na njegovo občutljivost za finance in ker je duhovni mož, ima moč prerazporeditve financ med revne. Pustimo se prijetno presenetiti, kajne?

Finance pa so ta teden odnesle še dva pomembna cerkvena moža, in sicer nadškofa Antona Stresa in Marjana Turnška. Duhovna in finančna energija ne gresta skupaj, oseba, ki ima v sebi duhovno energijo, se NIKOLI ne bi smela ukvarjati s financami, ampak le z duhovnostjo! Kdor ima tudi v »normalnem« življenju v sebi vibracijo števil 7, 16, 25, 34, se ne sme ukvarjati z denarjem, ker nima občutka zanj, nima odnosa do denarja in zato mu denar spolzi iz rok, kar odteče, izpuhti. In to se je zgodilo v konkretnem primeru.

ANTON STRES = 22! + 17! = 4 + 8! = 12! = 3

ROJEN: 15. 12. 1942 = 25 = 7

MARJAN TURNŠEK = 14 + 27 = 5 + 9 = 14 = 5

ROJEN: 25. 7. 1955 = 25 = 7

Vidimo, da ne eden, ne drugi nista bila poklicana za presojanje glede financ, bila pa sta poklicana za duhovno življenje. Anton Stres je pameten, vendar ga privlačijo tudi finance. Po eni strani je napreden, po drugi pa velik konservativec. To nihanje med tema dvema skrajnostma pa je tisto, zaradi česar se je izpostavil in potegnil sedaj krajši konec. Marjan Turnšek pa je tudi v sebi želel zaradi vibracije števila 14 špekulirati, zaradi števila 7 pa se je pri tem opekel. Moral bi le z besedami vernikom opisovati to, kar uči Biblija in se ne bi smel zmeniti za to, kar mu je glasno govoril njegov ego.

Vemo pa, da sta zaradi ogromnega tajkunskega dolga odletela že dva cerkvena moža, in sicer mariborski nadškof in metropolit Franc Kramberger in ekonom mariborske škofije Mirko Krašovec.

FRANC KRAMBERGER = 19 + 28! = 1 + 10 = 1 + 1 = 2

ROJEN: 7. 10. 1936 = 27 = 9

MIRKO KRAŠOVEC = 16! + 29! = 7 + 2 = 9

Kaj torej vidimo tudi pri njima? Znova duhovno število 7, Franc Kramberger je želel narediti nekaj velikega tudi zato, da bi ga ljudje opevali in častili zaradi njegovih dobrih del. Pogumno je šel v to akcijo z Zvonovoma 1 in 2, vendar ga je sedmica opozorila, da se naj drži raje tistega, za kar je poklican. Mirko Krašovec pa je s svojo močno in mogočno energijo znal pravilno sukati besede in je olepševal vsa svoja početja, mislil je in še vedno misli, da govori resnico, toda njegova usta govorijo neresnice. Zanj pa je njegova realnost resnična…

Zvonova sta zvonila tudi v duhovnih vibracijah:

ZVON 1 = 7 + 1 = 8!

ZVON 2 = 7 + 2 = 9

Ste videli, vsi duhovni možje so imeli to vibracijo števila 7 in še finančni polom ZVON zvoni v tej vibraciji!

Učna lekcija: Če si strokovnjak za finance, se ukvarjaj s financami in če si strokovnjak za duhovno oskrbo ljudi, se ukvarjaj s tem.

Objavljeno dne 3. 8. 2013

Comments are closed.