Prince George Alexander Louis

Numerološka analiza stanja Princa Georga

Kraljevo dete je dobilo ime George Alexander Louis. To dolgo ime se skoraj ne bo uporabljalo, vendar je že zapisano, zato njegova koda že deluje. Numerološki izračun je takšen:

GEORGE ALEXANDER LOUIS = 25 + 31 + 20 = 7 + 4 + 2 = 13! = 4

Njegovo skrajšano ime, oziroma naziv je

PRINCE GEORGE = 24 + 25 = 6 + 7 = 13! = 4

Vidimo, da bo ta njegova vibracija števila 13 (4) močna, zaradi česar bo pameten, usmerjen v prihodnost in zelo hiter. Ta hitrost se bo odražala v njegovem razmišljanju, v njegovih reakcijah, morda v govoru, čez kakšno leto bo hitro tekal, kasneje bo hitro vozil in se hitro odločal. Lahko se bo tudi hitro skujal in potem se bo hitro pomiril. To število je tudi znak za ločitev, vendar so te stvari v monarhiji urejene drugače kot pri nas, običajnih ljudeh. Število 4 mu bo povzročalo zaskrbljenost, lahko tudi glavobole in težave z dihanjem, saj je njegov rojstni datum v nasprotju z njegovim imenom:

22. 7. 2013 = 8

Število 8 tako ali tako povzroča usmerjenost v preteklost, prinaša denar, vendar tudi bolezni. Ravno konflikt med številoma 4 in 8 je tisti, ki bo v njemu povzročal neharmonijo energij, princ si bo želel biti brezskrben, teža odgovornosti ga bo morila, vendar se bo prisiljen ukloniti željam in dolžnostim monarhije. Z neharmoničnim in šibkim imenom princ George ne bo ravno srečen, zato bi bilo zanj mnogo bolj primerno ime Richard, saj je v njemu veliko moči, ki bi to »težko« osmico premagalo.

Vseskozi je bilo čutiti, da se bosta starša odločila za ime George, ki je vibracija števila 7 (25) in zdaj bomo videli, kako ga bo prav ta vibracija spremljala tudi takrat, ko bo kralj.

Število 7 je šibka vibracija, pomeni poglabljanje vase, pomeni odprtost za energije, pomeni, da se oseba ukloni pod pritiski okolice ali družine, ker enostavno nima moči, da bi rekla ne. V tej vibraciji je veliko strahu in ni čudno, da je njegov pradedek King George VI jecljal.

Celoten naziv malega princa je:

HIS ROYAL HIGHNESS PRINCE GEORGE OF CAMBRIDGE = 9 + 14 + 30 + 24 + 25 + 15 + 25 = 9 + 5 + 3 + 6 + 7 + 6 + 7 = 43 = 7

To pa ni zadnja od sedmic, ki ga bodo spremljale v življenju. Ko bo postal kralj, bo

KING GEORGE VII = 11! + 25 + 7 = 2 + 7 + 7 = 16! = 7

Bo imel dovolj moči, da se bo njegovo življenje odvijalo tudi po njegovih željah? Ali sploh ima pravice, kot jih imamo ostali, saj je že od prvega vdiha zraka javna osebnost, brez zasebnosti in v službi monarhije. Uklanjal se bo, delal bo to, kar se bo od njega pričakovalo, osebne sreče pa ne bo… Že sam datum rojstva kaže na to, da bo zelo čustven, da velikokrat ne bo znal presoditi, kaj je prav in kaj ne. Na žalost bo le figura, ki jo bodo vodili drugi, ne bo znal razsojati in zato on ne bo dober kralj. Šibek bo in jokav, svojih hitrih odločitev mu bo žal, vendar jih ne bo mogel popravljati. Ni rojen kralj, voditelj, on se je rodil za humanitarno delo, saj bo sočuten in ga bodo krivice v svetu bolele, kot član kraljeve družine pa bo moral delati v interesu monarhije. Morda pa bo le njegov oče pred njim naredil toliko sprememb, da bo nekoč prostor tudi za nežnega, sočutnega in poduhovljenega kralja.

Comments are closed.