Katero ime bi bilo najboljše za novorojenega princa Cambridgea

PRINCE OF CAMBRIDGE

Vsak dan se na svetu rodi okrog 370.000 otrok, a včeraj, 22. 7. 2013, je ves svet nestrpno čakal le enega. Ta novorojenček je privekal na svet ob 16:24 v Londonu in je novi princ Cambridgea (Prince of Cambridge).

Že dolgo se veliko špekulira o imenu, ki ga bo bodoči kralj imel. Na stavnicah zasledimo imena: George, James, Edward, Henry, Harold, William, Richard, John, Philip, Charles, Arthur, Alexander, Louis, Albert, Thomas… Glede na to, da se je princ rodil na datum, ki kaže na njegovo izrazito čustvenost, na slabo samozavest, na skrivanje svojih misli in čustev ter na poglabljanje v preteklost, bo moralo biti njegovo ime zelo močno, da ga bo dvignilo iz temačnosti ter zaskrbljenosti.

Dan rojstva (22.) kaže na to, da bo težko videl svet v pravih barvah, da bo velikokrat naiven, čudaški in zelo navezan na mamo. Veliko mu bo pomenila družina, pravzaprav več kot oblast, njegova ljubezen pa bo nekoč na očeh vseh ljudi in bo stvar celotne kraljevine. Zaradi zadrževanja in skrivanja svojih čustev, se bo v njemu nabiralo precej adrenalina, ki bo rušil njegovo zdravje. Monarhija mu ne bo dovolila sproščenosti, zato je vibracija števila 8 v njegovi matrici (22. 7. 2013) tista, ki nakazuje težave tako s psiho, kot tudi s fizičnim telesom.

Zaradi te slabe, šibke kode, ki jo je princ z rojstvom prejel, mu je potrebno izbrati močno ime, ki ga bo navdalo s pogumom in vztrajnostjo.

PRINCE OF CAMBRIDGE = 24 + 15 + 25 = 6 + 6 + 7 = 19 = 10 = 1

Naziv Prince of Cambridge je sicer sestavljeno iz dveh močnih šestic in ene šibke sedmice, na srečo pa celotno ime vibrira v srečni in uspešni enici.  Že ta naziv je tisti, ki mu bo pomagal, poleg njega potrebuje še močno ime. Izmed vseh, ki pridejo v poštev, nikakor niso dobra Charles (22), George (25) (King George VI. je zaradi strahu jecljal), dobro tudi ni ime Harold (22), Philip (26), Arthur (20), Louis (20), Albert (17), Alexander (31) in tudi Thomas (24) ne. Nekatera imena so slaba tako ali tako, nekatera pa se ne ujemajo z nazivom Prince of Cambridge.

V poštev pridejo torej le imena: Richard (18), John (18), Henry (18), ki so močna imena, zaradi katerih bi dobil prepotrebno odločnost, pogum in vztrajnost.

Na primer: RICHARD, PRINCE OF CAMBRIDGE = 18 + 24 + 15 + 25 = 9 + 6 + 6 + 7 = 28! = 10 = 1

Čeprav se v tem imenu vidi pretirana navezanost na mamo, pa je navsezadnje to najboljša izbira, ki ga ne bo naredila tako zelo mehkega, kot bi ga recimo ime Edward. Tudi, ko bo nekoč kralj, na primer:

KING RICHARD III. = 11! + 18! + 3 = 2 + 9 + 3 = 14 = 5

bo še vedno dobro ime, ki pa se na žalost ne bo ujemalo z njegovo matrico (8).

Če bi bil

JAMES, PRINCE OF CAMBRIDGE = 14 + 24 + 15 + 25 = 5 + 6 + 6 + 7 = 24 = 6

in ko bo nekoč postal kralj, bi bil KING JAMES  III. = 11! + 14 + 3 = 2 + 5 + 3 = 10 = 1

vidimo, da je to zelo dobra kombinacija, škoda je le to, da se je rodil na tako slab datum, ki je potem v neharmoniji z imenom James.

Kakorkoli že, jaz osebno nimam vpliva na izbiro njegovega imena, prav tako monarhija ne razmišlja o tem, da imena vplivajo na naš karakter, zato počakajmo, kako bo princu ime in bom potem napisala njegovo numerološko analizo.

Comments are closed.