NUMEROLOGIJA POVE S KAKŠNO VIBRACIJO VIBRIRAMO

Numerologija je starodavna veda, katero so uporabljala ljudstva v tako imenovani »zibelki človeštva«. Da bi razumeli numerologijo, moramo vedeti, da vse v vesolju vibrira, se povezuje med sabo ter vpliva eno na drugo. Nič ne miruje, vse niha, kroži in se premika.

Znanje numerologije je v Evropo prinesel Pitagora, ki pa je uporabljal hebrejsko – kaldejsko abecedo. Zmotno je prepričanje, da je uporabljal pitagorejsko, saj je le-ta abeceda produkt neznanja, nepoznavanja bistva numerologije in zato so tvorci pitagorejske abecede enostavno razvrstili črke po abecedi in to v pravilnem vrstnem redu. Vedeti pa moramo, da vsaka črka predstavlja zvok, pomeni posebno vrsto energije – vibracijo. Vsaka črka v našem imenu je nota in kako črke (note) zvenijo, nam pove končni izračun imena. Vsako črko spremenimo v številko, ta pa je simbol energije nekega planeta.

Primer kaldejske abecede:

Numerologija se ne uporablja za vedeževanje, kdorkoli jo uporablja v te namene, pomeni to samo manipulacijo.

Numerologija pove dejansko stanje osebe, torej, kakšna čustva so v tej osebi, kakšne misli in posledično, kako zaradi tega ta oseba reagira. V numerologiji se vedno preračunajo ime, priimek, morebitni vzdevek ter datum rojstva. Vsak dober numerolog tudi ne bo upošteval le končnega enomestnega števila, pač pa se bo poglobil v dvomestno število, ki pokaže pravo dogajanje. Tako se pri izbiri imena ne morete zanesti na računalniški program, ki vam bo izpisal, da je ime Luka v harmoniji s priimkom. Dobro namreč vemo, da je to ime vibracija števila 12 in ne le vibracija števila 3. Ta vibracija pa je čustveno nestabilna in zato bo Luka vedno v svoji notranjosti nesrečen ter pretirano povezan s svojimi starši. Še vedno velja, da je človek boljši svetovalec od računalnika.

V spodnjem videu boste videli, da je v nas glasba, ali bolje, mi smo glasba. Kakšna glasba pa smo, je odvisno od našega imena, morebitnega vzdevka, priimka, dneva rojstva in celotnega datuma rojstva. Ime ima eno melodijo, priimek drugo … Tukaj je pomembno to, da so te melodije med sabo harmonične in, da skupaj dajo lepo melodijo. Če se med lepe vibracije vsili neka drugačna, neharmonična, se neharmonija odraža tudi v nas. (Mozart je ime, Beethoven je priimek, genetika je Čajkovski, dan rojstva je Strauss, matrica pa je havy metal … in ravno slednji zmoti harmonijo. Če pa je matrica, recimo, tudi v Mozartu, smo dosegli harmonijo in naše življenje teče bolj gladko).

NUMEROLOŠKA ANALIZA STANJA

S takšno analizo prejmete opis vaših vibracij, spoznate, kateri so vaši talenti, vaše prednosti in spoznate tudi, zakaj vas določene stvari vedno znova ovirajo. Z analizo pridete do novih spoznanj in če se vam glede določene lastnosti odprejo oči, je bil namen analize zmagovalen. Takšna analiza stane 56 evrov in jo lahko naročite preko elektronske pošte info.sangrila@gmail.com.

IZBIRA OTROKOVEGA IMENA

Ko se otrok rodi, dobi ime, priimek in rojen je na določen datum. Vse to pomeni zanj kodo, ki se vtisne vanj in po kateri deluje v življenju. Starši, ki so že osveščeni, se pozanimajo, kakšno ime bodo dali otroku. Vedo namreč, da k priimku ne gre vsako ime, vsaka vibracija. Marsikdo si bo tudi rekel, da si tudi datuma poroda ne moremo izbrati. Res je, ravno zaradi tega sem že pred leti začela svetovati tako, da sem naredila seznam imen za tri do štiri tedne, nekaj tednov pred predvidenim porodom in teden po porodu. Za vsak dan posebej vam napišem, katera vibracija imena je tisti dan najbolj harmonična. Po navadi prideta v poštev dve vibraciji, vedno pa napišem tudi seznam imen določene vibracije, tako za punčke, kot za dečke. Pri izbiri imena tudi vedno pogledam, kakšna bo karierna pot tega otroka, kako se bo odločal glede na dane vibracije, ali bo usmerjen v prihodnost, ali pa ga bo potrebno zelo spodbujati.

Ko starši dajo otroku ime, ki je v harmoniji z njegovim priimkom ter datumom rojstva, mu dajo najlepše darilo.

ALI IMA VAŠE PODJETJE PRAVO IME?

Tako kot nas označuje naše ime, tako tudi ime firme pove, ali bo podjetju šlo dobro, ali ne. Določene vibracije nikakor niso primerne za ime podjetja, poleg tega naj bo ime podjetja v sozvočju z imenom direktorja in oseb, ki imajo v podjetju pomembno vlogo pri odločanju. Kadar ugotovite, da poslovni rezultat podjetja ni več zadovoljiv, pridite na svetovanje glede imena. Tudi kadar imate dvome glede vaših poslovnih partnerjev, če ne veste, ali podpisati pogodbo s to ali ono firmo, me vprašajte za nasvet. Z numerološkim in astrološkim znanjem vam bom svetovala, tudi kdaj podpisati kakšno pogodbo, kdo v vaši firmi je bolj timski delavec in kdo ne, kdo je tisti, ki bo snoval nove ideje in kdo je stabilen ter zvest sodelavec.

USTANAVLJATE D. O. O. ALI ODPIRATE S. P.?

Kot vsak začetek, je tudi začetek nekega poslovanja izredno pomemben. Vaše bodoče podjetje naj ima ime, ki numerološko pomeni uspešno, srečno in bogato vibracijo, naj bo v takšni vibraciji, ki bo ponazarjala vaš posel. Ustanovljeno pa naj bo podjetje na dan, ki je tako numerološko, kot tudi astrološko dober. Name se lahko obrnete glede same kontrole novo izbranega imena, lahko pa vam sama izberem novo ime za vaše podjetje.

Naj bodo v vašem življenju dobre vibracije!

Naj pa tukaj povzamem še besede iz moje razprodane knjige Tvoje ime – tvoja osebnost: »Vsi smo eno, vsi smo povezani in imamo tudi moč vplivati na Zemljino polje. Naše srce proizvaja stokrat močnejše električno in kar pettisočkrat močnejše magnetno polje kot naši možgani. To je revolucionarno odkritje, o katerem govori Gregg Braden v knjigi Božanska matrika. Z našimi čustvi, občutki in prepričanji zmore naše srce spreminjati elektromagnetna polja v nas ali daleč onkraj meja našega telesa v fizičnem svetu. Zavestno ustvarjanje je znotraj nas. V naša življenja zmoremo priklicati tisto, kar si želimo, enostavno z zrcaljenjem naših želja. Pri naših osebnih spremembah hitreje napredujemo, če tudi drugi ljudje napredujejo in se spreminjajo na boljše.«

Na inštitutu HeartMath pa so nedavno ugotovili, da elektromagnetno polje, ki ga oddaja naše srce, sega kar do 8 metrov v prostor.

Comments are closed.