Tina Maze

TINA MAZE – EKSPLOZIJA V ŠTEVILIH

Slovenija znova in znova dokazuje, da so v naši deželi doma vrhunski športniki. Je  mar to posledica bogate države, ki namenja veliko denarja v razvoj športa? Je to morda posledica vzgoje staršev in motivacija učiteljev? Kaj pa če Slovenci dobimo ta talent ob rojstvu, ko nam je v zibelko položena usoda, s katero se bomo v naslednjih desetletjih srečevali in, navsezadnje, potovali do nje.

Zadnje čase se poraja veliko vprašanj glede eksplozivnosti Tine Maze. Še preden se je o tej eksplozivnosti pričelo govoriti, sem na svojih predavanjih o numerologiji vedno izpostavila prav Tino in njen adrenalin, ki se spremeni v eksplozijo.

Skozi numerologijo se odkriva, kakšna energija je v nas. Sami kdaj opazite, da ste z nekom na isti frekvenci, z drugimi pa ne. Z nekom se lažje pogovarjate, z drugim pa lahko prekomentirate le vremensko napoved. Nimamo vsi istih talentov, hobijev, razlikujemo se v vztrajnosti, v odločnosti. Nekomu se nivo energije hitro spreminja, enkrat je poln navdušenja in ko skozi njega švigne misel, ki prinese strah in dvom, mu energija pade in postane neučinkovit. Nekdo drug pa lahko dela ves dan, je vseskozi v akciji in mu ne zmanjka energije. Različni smo si, kako različni, pa nam povedo števila, ki opisujejo našo energijo, vibracijo.

Nekatere vibracije so prav specifične za športni talent. Vibracija števila 11 nam da eksplozivnost in hitrost, vibracija števila 13 nam da hitrost, vibracija števila 9 nam daje tehniko in organizacijo (tekme) ter  fizično moč, vibracija števila 14 nam da hitrost, vibracija števila 8 nam da fizično moč, vibracija števila 1 pa ve, kaj želi doseči. Te vibracije moramo imeti v imenu ali v priimku ali v genetiki (ime in priimek) ali v datumu rojstva. Če jo imamo, potem potrebujemo le še dobre pogoje za trening  in obilo motivacije.

Tina Maze ima v sebi talente za šport, njena kratka numerološka analiza stanja je takšna:

TINA = 11! = 2

MAZE = 17! = 8!

GENETIKA = 10 = 1

MATRICA 2. 5. 1983 = 28! = 10 = 1

VIZIJA = 2

V njenem imenu je eksplozija, adrenalin, ki se iz telesa najbolje sprosti v športu. Vibracija števila 11 je tudi trma, saj dve enici pomenita, da če si nekaj vbije v glavo, ji je težko dokazati nekaj nasprotnega. Enajstica je notranji nemir, zato se mora Tini nenehno kaj dogajati. Zaradi te vibracije skuša skriti svoja čustva in jih pokaže le tistim, s katerimi se že dolgo in dobro pozna. Včasih pa pride v njenem primeru do izraza vibracija števila 2, ki se kaže v slabi samozavesti, močnih čustvih, spremembah in nihanju razpoloženja. Nenazadnje pa število 2 iz imena in dneva rojstva kaže tudi na smisel za glasbo.

Njen priimek je v številu 8, ki je prizemljeno, materialno, fizično močno in tisto, ki se rado ozira v preteklost. To je močno število, ki ve, kaj si želi doseči, vendar pa ga število 2 iz imena ruši in dela nestabilnega. Če bi Tina ne imela takšne ekipe, še posebno tako sposobnega trenerja, bi prišla do izraza ta slaba kombinacija, ki je strup za psiho. Kombinacija števil 2 in 8 pomeni depresijo in res je sreča, da ji Andrea Massi stoji ob strani ter ji s svojo devetico vliva pogum in jo usmerja. Na ta način jo je rešil, saj je Tina tako našla svoje potenciale, jih okrepila in se tudi psihično dvignila. Drugo vprašanje pa je, kako bo njun odnos vplival na Massijev notranji mir ter posledično na njegovo zdravje.

Njena genetika in matrica sta v številu 1, kar pomeni uspeh in srečo. Zaradi enice je že dolgo časa vedela, kaj si želi in kako lahko to doseže. Tina Maze je v letošnjem letu resnično dosegla takšen uspeh, da vse skupaj meni na znanstveno fantastiko. Najbolj zaslužna za njen uspeh pa sta njena starša, saj sta jo kot majhno deklico usmerila v šport, v smučanje. Tako sta omogočila, da so njeni talenti prišli v polni meri do izraza, saj če ne bi smučala, bi bila tečna in nezadovoljna oseba.

V Tininem primeru se vidi, kako pomembno je da vemo, kateri so naši potenciali. Če jih izkoristimo, smo tudi mi lahko Tina Maze na tistem našem področju. Ali veste, kakšne potenciale imate vi? Kakšne potenciale imajo vaši otroci? S pomočjo numerologije in ostalih mojih znanj vas usmerim po kateri poti vam bo najlažje in najlepše hoditi.

Članek objavljen 17. 3. 2013

Comments are closed.