Predsedniške volitve 2012

PAHOR – TÜRK

V nedeljo bomo dobili novega predsednika države, ki pa bo znova star, nam znani  obraz. Podobnosti med aktualnim predsednikom Türkom in Pahorjem je kar nekaj, res pa je, da so ravno razlike med njima tiste, ki bodo prevesile tehtnico na eno stran.

Skozi numerologijo je zanimivo gledati ljudi, še posebno politike, saj se da ugotoviti to, kaj kdo skriva za svojo masko.

Aktualen predsednik ima naslednje vibracije:

DANILO = 21 = 3

TÜRK = 19 = 1

GENETIKA = 4

MATRICA: 19. 2. 1952 = 20 = 2

VIZIJA = 6

Vidi se, da je sedanji predsednik ponosen in uspešen človek, ki v svoji avtoritativni drži le redko prisluhne drugim ljudem. Število 1 je zelo uspešno število, ki mu je omogočilo lepo kariero, vendar pa je to število trdo in trmasto, zato se Danilo Türk  ne zna prilagajati. Meni, da ima vedno prav, ne sklepa kompromisov in zato se nam zdi malce drugačen, če ne že čudaški. Je pa njegovo ime tisto, ki ga dela šibkega v krogu svoje družine, saj se ravno tam pokaže njegova čustvena stran. Z leti se čustev sicer osvobaja, vendar je še vedno nestabilen takrat, ko nanese beseda na ženo in hčerko. Oni dve sta tisti, ki znata čustveno pritisniti na njegovo rano ali mu pomagati v določeni situaciji. Matrica je izraz za izvorno kodo, ki jo je Danilo Türk prejel z rojstvom in ta je v številu 20. To število kaže na nujnost zavedanja duhovnih zakonitosti. Rodil se je z znanjem teh duhovnih zakonov, ki so absolutni in vsemogočni, zato se mu njihovo kršenje neznansko hitro maščuje. Zaradi te vibracije ga privlačijo skrivnosti okultizma, rad ima piramide, še posebno vzpenjanje na njihov vrh. Pri tem pa zaradi močne enice pozablja, da je potrebno poleg zapisanih zakonov upoštevati tudi svoj notranji glas, ki ima vedno prav. Njegova šestica pa je tista, ki ima v sebi program pridobivanja, saj predstavlja ljubezen, denar in umetnost. To je vibracija, zaradi katere je všečen, a tudi sebičen.

BORUT = 21 = 3

PAHOR = 23 = 5

GENETIKA = 8!

MATRICA: 2. 11. 1963 = 23 = 5

VIZIJA = 4

Število 5 je tisto, ki je pri Borutu Pahorju opazno takrat, kadar je nasmejan in (vsaj na zunaj) brezskrben. Nam, volivcem, je vsekakor to všeč, saj je mnogo bolje gledati,  poslušati in zaupati osebi, ki je vesela in srečna. Dobre stvari pa na žalost ne morejo trajati v nedogled. Pahor ima v sebi energije, ki so nekompatibilne. Te energije so izražene s števili 5, 3 in 8, ki nikakor ne morejo delovati harmonično. S tem ima težave že od malega, saj je težko ostati v čustvenem ravnovesju, če ena sila v tebi vleče na levo, druga pa na desno. Petica želi biti brezskrbna, njegova trojka mu govori, da je njegova družina tista, kateri mora posvečati več pozornosti, osmica pa pravi, da je življenje težko in da je treba veliko in trdo delati. Kako naj bo človek pri vseh teh nasprotjih srečen? Osmica je hladna in zato ga je že kmalu pritegnila politika. Vendar pa nam ni všeč, ko vidimo, da se iz toplega in veselega Pahorja kar naenkrat pojavi resen in zaskrbljen Pahor. Res je, da se spreminja in s tem osebnostno raste, saj je rojen 2. novembra, število 2 so skrivnosti in spremembe, njegov Škorpijon pa je tako globlji, kot si misli večina. Velik plus ima v svoji štirici, ki govori o izjemni viziji, zato mu je treba verjeti, ko pravi, da bomo vsi mi, njegove besede nekoč razumeli. Škoda je le, da se ne more odločiti, kakšno vlogo bo igral. Njegova zmeda med številoma 5 in 8 nam je že pokazala James Bonda, Sarkozyja, Busha… Verjamem pa, da bo to spoznal in da se bo ustalil v svoji najboljši vlogi.

Izid volitev je že dolgo jasen, saj je enemu kandidatu svoj blagoslov dala tudi najmočnejša država na svetu. Mi bi vseeno radi videli v politični eliti nove obraze, vendar pa moramo vedeti, da se vsakdo, ki okusi moč oblasti, spremeni. Postane enak kot njegovi predhodniki. Tudi mi smo soudeleženi v pisanju zgodovine, saj mi izvolimo vse predstavnike oblasti. Kakšni pa smo mi? Zakaj tako radi izvolimo ljudi, ki imajo v sebi število 8, ko pa dobro vemo, da oni niso pravi za nas, za Slovenijo? Kako lahko pričakujemo spremembe na bolje, če pa ničesar ne naredimo drugače? Temu vprašanju se bom posvetila enkrat v prihodnosti.

Comments are closed.