Astrology

Starodavna veda astrologija išče in razlaga vplive nebesnih teles na živa bitja, ki so tukaj na Zemlji. Planeti in zvezde pošiljajo k nam različno energijo, ki vpliva na naše življenje. Kakšna energija je to in pod kakšnim kotom pride do nas, je ostra ali blaga, nam prinaša priložnosti in enostavno, lahkotno delovanje ali pa nam prinaša težave in zastoje? Vse to in še mnogo več preučuje astrologija.

Simbolika v astrologiji je prav mistična in zahteva veliko modrosti ter intuicije. Samo z racionalnim umom se astrologije ne da razumeti, saj je pri njeni govorici potrebno vklopiti že višje nivoje zavesti. Smisel astrologije je, da najdemo v njej pot resnice in osebnostnega razvoja.

Astrologija odgovarja na vaša vprašanja glede različnih življenjskih področij. Pomaga vam razumeti pretekle dogodke, vašo sedanjost in vam pokaže možnosti dogajanja v prihodnosti. Najpomembnejše pa je to, da z novim vedenjem dobite moč spremeniti ali preprečiti dogodke, ki so vam začrtani v rojstni karti. Smisel mojih nasvetov je v tem, da vam pomagam preseči vašo rojstno astrološko karto.

Termine za osebna svetovanja si rezervirajte na info.sangrila@gmail.com, lahko vam podam tudi odgovore preko elektronske ali navadne pošte.

Comments are closed.