Pisma strank

Pozdravljeni!

Meni je numerologija pomagala do boljšega življenja in počutja. Odkar sem si spremenila ime, sem postala čisto druga oseba, predvsem pa boljša na vseh področjih. Analiza stanja oziroma izračun mi je pokazal, da v mojem imenu in priimku ni harmonije, predvsem pa sem imela težave v odnosih, še posebej pa z nasprotnim spolom. Včasih sem prehitro reagirala, kar pa vedno ni dobro.

Tudi na poslovnih poteh ni bilo kot bi moralo biti, zdaj pa lahko povem, da sem srečna v zakonu, da delam tisto kar me veseli in predvsem sem hvaležna Romani, ki mi je pomagala in svetovala kaj je najbolje zame. Tudi, ko sem zanosila, sem izbrala nekaj imen in jih posredovala numerologinji Romani, da mi pove, katero ime je najboljše. Vesela sem, ker sem otroku dala takšno ime, kot mu najbolje ustreza.

Sabrina G.


Sprememba imena!

Prvič sem začel raziskovati pomen številk ob majhnem priročniku numerologije. Seznanil sem se z pomenom  številk in njihove vloge v našem življenju. Po kratkih izračunih sem ugotovil, da imam popolnoma porušeno harmonijo številk in moram za vsako uspešno opravljeno delo res vložiti veliko truda, pa še takrat je uspeh vprašljiv.

Na žalost pa imam premalo znanja, da bi lahko sam ukrepal in si s pomočjo številk oblikoval lepšo prihodnost. Vedel pa sem, da moram ukrepati in spremeniti začarane, vnaprej usojene številke.

Tako je srečno naključje naneslo nepričakovano srečanje z gospo Romano, ki mi je  ponudila rešitve in že dolgo zaželene rešitve. Pripravila mi je možnost zamenjave imena in s tem spremembo vsote seštevka imena in priimka. To sem tudi storil in na upravni enoti brez težav opravil spremembo imena in pridobil nove dokumente.

Pred letom dni sem ustanavljal svoje podjetje in takrat mi je gospa Romana res veliko pomagala. Veliko podjetij ima že v startu usojen propad zaradi napačnega datuma ustanovitve in tudi napačnega imena podjetja. Vse podatke mi je Romana v nekaj dneh priskrbela in s tem pripomogla k uspešnejšemu poslovanju podjetja.

Pred kratkim pa sem se odločil za nakup novega avtomobila in ponovno sem rabil pomoč Romane, ki mi je svetovala datum registracije in zelo pomemben podatek – to so podatki registrske tablice, ki se morajo harmonično usklajevati.

Hvala, gospa Romana!

Antonio S.

Comments are closed.