Numerologija in Eva Boto

EVA BOTO

EVA = 12! = 3

BOTO = 20 = 2

GENETIKA = 5

MATRICA = 28 = 10 = 1

Eva je ime, ki je v zadnjih letih izredno popularno. V numerologiji pa njegovo število 12 ne moremo razlagati kot srečno. Zaradi njega je Eva res zelo ambiciozna, je pa čustveno nestabilna in jo je zlahka raniti. Ko pogledam še njen priimek, ki je vibracija števila 20 sklepam, da je še potencirano čustvena in nesamozavestna. Zanjo je pomembno, da so člani njene družine srečni, da se med sabo razumejo in, seveda, da jo podpirajo ter se ne jezijo nanjo.

Le srečna Eva je lahko tudi uspešna.

Srečo pa ji dajejo neskaljeni medsebojni odnosi. Iz rojstnega datuma se tudi vidi, da je še posebno oče tisti, na katerega mnenje se najbolj naslanja. Eva zelo dobro ve, česa si želi. Verjamem, da so svoboda, potovanja in brezskrbnost tiste stvari, ki jih ima na vrhu seznama želja. Velikokrat pa bo prihajala v situacije, v katere bo enostavno potisnjena, pa če ji bo to prav ali ne. Mnoge stvari bi sama naredila drugače, vendar ji je težko nekomu reči ne, potem pa je ona tista, ki izpade čudno, drugačno in dovoli, da njena čustva prevzamejo oblast nad njo.

Bo dovolj njen glas, da bo prepričala Evropo?

Na evrovizijskem odru štejejo le tiste tri minute nastopa in takrat si lahko všečen ali pa te občinstvo sprejme mlačno ali hladno – te sploh ne opazi. Pesem Verjamem ni primerna za 16-letnico, ki še nima za sabo dramatičnih ljubezenskih razočaranj. Pesem je treba občutiti, tega pa Eva ne more in igra, da je to že doživela. Vživljanje v besedilo je pogoj za izžarevanje tiste energije, ki občinstvo pred kamerami prepriča. Na Eurosongu najbolj štejejo energija, ki jo pevec oddaja, štejejo lepi in prijazni nasmehi in šteje to, če občutiš pesem, ki jo poješ.

Število 12 v Evi je tisto, ki ni moglo reči, da bi raje pela bolj živahno pesem. In če končam z mislijo na energijo… Ruske babice, kot najstarejše udeleženke letošnjega Eurosonga, pokažejo mnogo več energičnosti kot najmlajša udeleženka, ki poje zamorjeno pesem in na odru ni čutiti energije. Eva je zelo mlada in samo želim si, da je ne bodo spremljevalne, izkušene pevke podzavestno prestavile v plan B.

Močno si želim, da se Eva uvrsti v finalni večer. Morda pa bo občinstvo le videlo, da je Eva lepa kot Sneguljčica in da zna peti. Naslednje leto pa pošljimo Slakonjo na Eurosong in njemu pustimo proste roke pri izbiri pesmi, ki je lahko tudi parodija.

Članek je bil objavljen tudi na spletnem portalu Ženska.si 23. maja 2012

Comments are closed.