Včasih je dobro pogledati Dnevnik

Čeprav je bolje biti čim dlje od dnevne politike in negativnih informacij, je včasih priporočljivo slišati tisto pravo informacijo, ki bi drugače šla na tak ali drugačen način mimo naših ušes.

Današnja novička je za marsikoga izgledala kot nepomembna vest, a za mene je bila naslednja novica še kako strašna. Teorije zarote so postale tudi na Balkanu realnost. Če so se pred meseci neumneži smejali, češ da je poplave na Balkanu povzročil HAARP in da so teorije zarote le topoumne misli v glavah naivnežev, se sedaj kaže teorija zarote kot dober scenarij tistih, ki želijo vladati svetu. Dnevnik na prvem sem pogledala ravno tam, kjer so govorili o tem, kako je Monsanto poslal poplavljenima Srbiji in Hrvaški darilo v obliki GSO koruze in to v vrednosti 400.000 evrov. Tam so kmetje na srečo že toliko osveščeni, da si te koruze res ne želijo, saj bi to bil njihov propad. Vendar bo veliko te koruze posejane in škoda je narejena, pa ne le Hrvaški in Srbiji, ampak celotnemu območju na Balkanu, saj se bodo okužila preostala polja in Monsanto bo slavil zmago.

Torej: najprej ustvariš krizo, potem pa pomagaš to krizo reševati kot veliki dobrotnik na tak način, da prizadeti sploh ne vidijo, da si jih s tem zagrabil za vrat.

Vse epidemije in pandemije so tudi umetno povzročene, zato da lahko Gates in ostali »dobrodelneži« pošljejo cepivo ubogim ljudem, v cepivu pa so hujše stvari od virusa, proti kateremu je cepivo narejeno. Tudi na vreme se vpliva že dolgo, naiven je tisti, ki v to ne verjame. So ljudje, ki so neizmerno pokvarjeni in ki želijo večino populacije na Zemlji uničiti. Zakaj? Da bo za njih ostalo več naravnih virov, saj smo ljudje za njih paraziti, smo tisti, ki samo uničujemo in nič ne dajemo nazaj naravi. No ja, nekateri se res obnašajo tako, toda to ni opravičilo, da se gredo bogove. Z znanjem se spremeni zavedanje v človeku in potem ne bo naš planet toliko trpel in vsi bi lahko živeli v sozvočju z naravo.

Monsanto dela ogromno škodo vsepovsod po svetu, zdaj ima odprta vrata tudi v našo državo. Res ne vem, kaj je treba storiti, da bi narod spregledal, da je Monsanto trenutno največji sovražnik življenja na Zemlji. Na internetu je o tej korporaciji ogromno podatkov, tudi sama že leta in leta pišem o tem in opozarjam, vendar bo očitno treba še pisati. Na srečo so si danes na RTV-ju upali povedati to, kar si marsikateri medij ne upa. Pa to ni reklama za njih.

This entry was posted in Brez kategorije. Bookmark the permalink.

Comments are closed.