Skorumpirana Slovenija

Raziskave glede koruptivnih politikov in gospodarstvenikov so jasne, Slovenci in Slovenke zasedamo najvišje mesto na svetu. Pa smo res vsi takšni, smo res vsi podkupljivi, pokvarjeni, nemoralni? Jasno, da ne. Toda, zakaj potem dovolimo, da nam prihodnost krojijo takšni nizkotni osebki? Kakšen prag tolerance imamo? Če sami dovolimo korupcijo, jo torej tudi mi podpiramo, kajne?

Danes sem predsedniku Pahorju na FB zapisala nekaj besed, a jih je admin gladko odstranil. Napisala sem to: Lažnivega uradnika (Štefaneca) je treba pozvati k odstopu in mu ne dovoliti, da se odloči po svoji vesti. Rezultat, v skorumpirani državi, je glede druge odločitve jasen. Če ne odstopi on, odstopite vi.

Borbena kot sem, sem to svoje mnenje prilepila kot komentar neki drugi objavi. Povedala sem svoje mnenje. Dobro vem, da vlagam sedaj energijo tako v Štefaneca in predsednika Slovenije, toda v teh primerih, ko se človek bori za pravico in resnico, so takšne stvari nujne, saj drugače dovolimo, da nas poteptajo tisti, ki so pokvarjeni, močnejši in mogočnejši.

Vedno je potreben prvi kamenček za plaz sprememb. V tem primeru naj bo kamenček ta, da vsi, ki se z napisanim strinjate, kopirate zgornji komentar in ga prilepite na stran Boruta Pahorja in če ga admin ne bo objavil, ga prilepite kot svoj komentar na vašem zidu. Ne bodimo apatični, bodimo raje močnejši vsi skupaj!

This entry was posted in Brez kategorije. Bookmark the permalink.

Comments are closed.