Vpliv planetov na ljudi

Ravnokar sem slišala komentar na televiziji, da je v tem decembru že kar deset smrtnih žrtev na naših cestah, lani v decembru pa je bila le ena. Letošnji december je topel in ni snega in zato so ljudje manj previdni, je rekel policist. Kadar je sneg, je še dodal, so ljudje mnogo bolj previdni. Nimamo tako slabega spomina, kot bi si ga želel orwellovski Big Brother in vemo, da tudi lanskega decembra ni bilo snega…

Ta december so planeti zelo slabo postavljeni in bodo, na žalost, še naprej. Že ves teden je na delu Mars, ki v opoziciji z Uranom prinaša nepričakovane, nenadne dogodke. Te opozicije še ni konec, pa je Mars že v kvadratu s Plutonom, Soncem, Merkurjem, v torek in sredo pa bo še z Luno. Na sam Silvestrov večer bodo te, slabe energije, na višku in nekateri med nami, jih bodo čutili zelo močno.

Prav kvadrat Mars Pluton je povzročil, da je v Rusiji prišlo prav sedaj do bombnega napada na železnici. Pluton je namreč povezan tudi s terorističnimi akcijami in kadar mu vladar vojne in akcije Mars da potrebno energijo, se zgodijo temačne stvari, o katerih se govori še dolgo.

Ne smemo podcenjevati energij, ker smo navsezadnje, mi v polju energije in smo občutljivi na prav vsako nihanje, na prav vsako frekvenco. Ni moj namen ustrahovati ali dajati energije slabim dogodkom, toda včasih je potrebno napisati nekaj, kar bo ljudem dalo misliti.

This entry was posted in Brez kategorije. Bookmark the permalink.

Comments are closed.