Retrogradni Merkur

Bolj ko se bližamo popolnemu Sončevemu mrku, ki se bo zgodil 13. novembra, bolj nam nagaja vreme. V dobršnem delu Amerike je divjal orkan, sedaj pa smo še mi doživeli poplave neverjetnih razsežnosti.

Pred stotimi leti je J.P. Morgan sprva finančno pomagal Nikoli Tesla, potem pa mu je odkupil in tudi ukradel neverjetne izume, ki so bili pred tistim časom in, ki jih je leta 1992 ameriška vojska uresničila v projektu HAARP. To vam govorim zato, ker prav ti ljudje, ki imajo vse niti v svojih rokah, zelo dobro poznajo astrologijo in okultistične vede in zato sploh ni čudno, da prihaja do velikih naravnih katastrof prav sedaj.  Poglejte si več o tem projektu in videli boste, da ne fantaziram.

To, o čemer sem danes želela pisati, pa je retrogradni Merkur, ki se bo 7. novembra ob 00:04 obrnil v svojo navidezno pot nazaj. Tisti, ki že dlje časa spremljate moje pisanje veste, da sem o retrogradnem Merkurju že večkrat pisala, saj se vsako leto zgodi trikrat, da se obrne v svoji smeri. Tokrat bo Merkur pričel svojo retrogradno pot s 4° Strelca, 14. novembra bo vstopil znova v znamenje Škorpijona in bo retrogradnost nadaljeval vse do 26. novembra, ko se bo ob 23:48 uri obrnil na 18° Škorpijona v svojo direktno pot. Prav zanimivo bo spremljati predsedniške kandidate, saj jim bodo nagajale besede. Nam bodo tudi besede šle težje z jezika, ponovno se bodo začele težave z računalniki, telefoni in prevoznimi sredstvi. Ne smemo pa se vdati in začnimo bolje poslušati in prisluhnimo sogovorniku, kajti retrogradni Merkur nam povzroči zmedo v komunikaciji. Bog nam je dal dvoje ušes in ena usta zato, da več in bolje poslušamo ter manj govorimo.

Na dan volitev 11. novembra, le dva dni pred mrkom, bo tudi svojo vlogo odigral Merkur. Res je, da se takrat, kadar je retrogradni Merkur lažje pisno izražamo, zato bomo hitreje obkrožili svojega kandidata. To pa še ne bo pomenilo, da bomo dobili predsednika v prvem krogu. Retrogradni Merkur kar kliče po ponavljanju…

Kmalu se znova oglasim z informacijami o prihajajočem Sončevem mrku.

This entry was posted in Brez kategorije. Bookmark the permalink.

Comments are closed.