11. 11. 2020

Če bi imel koledar več mesecev in bi mesec imel več dni, bi bilo prav lepo, ko bi na koledarju videli 33. 33., ker bi to pomenilo srečo in blagostanje, še posebno v družinskem krogu. Ko vidim, kako veselo delite datum 11. 11. in pišete, da je odprt portal za manifestiranje, me kar srh spreleti.

Manifestiramo lahko prav vsak dan. Pomembna je naša naravnanost, naše zavedanje, naše zaupanje, naša namera, kaj želimo v danem trenutku od prihodnosti. Zakaj je podvojevanje števil tako privlačno in zakaj prav teh dveh števil 11.11? Kaj sploh govorita ti dve števili in kaj pomeni današnji datum 11. 11. 2020?

Ko gledamo numerološko na ta datum, je najprej treba razumeti, da je prvotna abeceda, ko kateri razlagamo numerologijo, kaldejska abeceda. To je znanje, ki ga je Pitagora prinesel v Evropo in je tudi sam uporabljal kaldejsko abecedo. Kaldejska abeceda govori o energijah planetov, je tista, ki daje prave odgovore, pitagorejska abeceda pa je umetna tvorba in se samo imenuje po Pitagori. Nobene zveze nima z njim in tudi, če primerjate obe abecedi takoj vidite, da so v pitagorejski abecedi razporejene črke po vrsti in niso odraz energij planetov. Ravno zaradi tega marsikdo ne verjame v numerologijo, saj tisti numerologi, ki delajo po pitagorejski abecedi, ne pridejo do pravih rezultatov in tudi njihove razlage vibracij so povsem drugačne.

Kaj torej pomeni datum 11. 11. 2020? Vemo, da je vibracija števila 1 tista, ki govori o Soncu, o odločnosti, vztrajnosti, avtoriteti, raziskovanju in je tudi tista, ki govori o trmi, da deluje iz uma. Kadar sta skupaj dve enici, torej vibracija števila 11, je trme še več, veliko preveč in da je tukaj podvojen um. Vemo pa, da ne smemo delovati le iz uma, pač pa tudi iz srca, česar pa vibracija števila 1 ne zna in se mora to še naučiti. Dvakrat 11 torej pomeni dvakratna trma krat dva. Trma, trma, trma, trma, močna odločnost, vztrajanje, nedokazljivost, ko je umu treba vse razložiti in mu vse dokazati, kajti na osnovi dokazov bo takšen um novo znanje tudi sprejel. Ego, ego, ego, ego!

Kadar vidimo cifre 11.11, pa naj bo to na uri ali kje drugje, nam podzavest sporoča: »Spusti trmo, prisluhni drugim ljudem, omehčaj se in bodo odprt za energijo!«

Vibracija števila 11 govori o težavah v odnosih. Zakaj? Zato, ker oseba trmasto vztraja pri svojih stališčih, težko prisluhne drugi strani in je dobesedno trda!

Današnji datum 11. 11. 2020, ki je seštevek 8 pa govori o tem, da moramo nujno na pot spremembe, da nujno potrebujemo transformacijo, da se moramo poglobiti vase in se vprašati, kaj je tisto, kar mora nujno oditi, kaj moramo spremeniti, da se bomo spremenili v novo osebo, v takšno osebo, ki bo bolj mirna, ki bo zaznala, da je v njej preveč stresnih hormonov in bo ta stres tudi na pravi način spravila iz telesa, sicer bo ta stres uničeval njene notranje organe. Spustiti bo morala svoj ego, ki je njen največji sovražnik.

Potem pa je tukaj še letnica 2020, ki govori o močnih čustvih, o skrbeh in o tem, da moramo prisluhniti sebi, da moramo upoštevati svojo vest in po njej ravnati. Kadar v letu 2020 ne ravnamo po svoji vesti, dobimo kazen, potem pa se sprašujemo, zakaj je nekaj slabega prišlo v naše življenje …

Vibracija števila 1 je um, vibracija števila 2 pa naša podzavest. V tem datumu vidimo, da je um veliko močnejši od podzavesti in moramo um umiriti, ego spustiti, a kako bomo to dopovedali svojemu egu? Seštevek v vibraciji števila 8 govori, da če ne bomo ravnali v skladu z duhovnimi zakoni, bomo prejeli »plačilo«, ki bo takšno, da nas bo prizadelo. Vibracija števila 8 od nas zahteva, da to osmico prevrnemo, da prikličemo ravnovesje, ne pa, da smo preveč usmerjeni ali v materialni ali pa v duhovni svet. V nas mora biti ravnovesje in materialnega in duhovnega. O tej vibraciji števila 8 bom več napisala drugič, za zdaj naj bo toliko. Je pa prav zdaj na nebu konjunkcija Jupitra in Plutona, ki tudi pošiljata nam vsem podobne teste. Več tukaj.

Posted in Brez kategorije | Leave a comment

Pomlad

V ponedeljek, 20. marca bo ob 11:28 uri prišla na severni polobli pomlad!!!!!! S sabo bo prinesla enakonočje, sonce, dobro voljo in zaupanje, da bodo dnevi vsak dan daljši, da bo narava vse bolj živa in pisana ter da bo na obrazih ljudi vse več smeha.

Posted in Brez kategorije | Leave a comment

Kako sem napovedala medaljo

Preden smo vedeli, s kom se bomo pognali v boj za bronasto medaljo, sem dala tole izjavo za Hitradio Center:

Posted in Brez kategorije | Leave a comment